top of page

Ayurvedische Massage

with 100% puur natuurlijke en biologische oliën

Ook zo toe aan een moment van ontspanning zonder dat je zelf iets hoeft te doen? De stress en vermoeidheid even lekker van je af laten glijden? Een massage doet precies dàt. Ik masseer je hele lijf van top tot teen met meer dan 300 ml verwarmde Ayurvedische olie. Zo krijgt je lichaam een warm oliebad. Een weldaad voor lichaam en geest. 

 

Effecten van de massage:

  • Brengt lichaam en geest in balans

  • Zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd

  • Ontspant spieren en gewrichten

  • Stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden

  • Helpt gifstoffen verwijderen

  • Maakt emotionele blokkades los

  • Activeert lymfesysteem en bloedsomloop

 

" The main purpose of Ayurveda is to maintain the health of the healthy and to cure the disease of the ill ”

Voelde je je heerlijk na de massage? Bedenk je eens hoe je je zou voelen als je jezelf dit cadeautje regelmatig gunde. Boek een vijf-rittenkaart en je vijfde massage krijg je voor de helft.

Over Ayurveda

Ayurveda is de complete wetenschap van het leven. Het is de oudste holistische medicijnwetenschap

en zelfs Westerse en Chinese geneeskunst zijn erop gebaseerd. Wanneer je een Ayurvedische arts bezoekt, wordt eerst je constitutietype bepaald aan de hand van een vragenlijst, pols -en tongdiagnose. Heb je te veel  Vata  (ether en lucht), dan ben je een Vata type, te veel Pitta (vuur en water) , een Pitta-type, of Kapha-type bij te veel Kapha (water en aarde)  De behandeling om jouw elementen weer in balans te krijgen kan  bestaan uit oa kruidenpreparaten, adviezen voor gedrag en voeding, maar ook ontgiftingsbehandelingen en massages.

Ayurveda is een preventieve geneeskunst. Massages worden van oudsher van generatie op generatie overgebracht. Zo heb ik het in eerste instantie ook geleerd. Toen ik nieuwsgieriger werd heb ik een cursus Ayurvedische massage in Rishikesh, India, gevolgd bij mijn Ayurvedische arts en zijn team van massagetherapeuten.

bottom of page