top of page

Wed, 12 Sept

|

Rocket Yoga Arnhem

Fundamentals of Ashtanga (1)

Implementeer Ashtanga yoga in je dagelijkse routine. Een dynamische yogastijl die bezige types snel weer in balans en conditie krijgt.

Registration is Closed
See other events
Fundamentals of Ashtanga (1)
Fundamentals of Ashtanga (1)

Time & Location

12 Sept 2018, 12:00 – 16:00

Rocket Yoga Arnhem, Rosendaalsestraat 361, 6824 CK Arnhem, Netherlands

About the event

Ben jij een bezig typje, dat de lat altijd net iets te hoog voor zichzelf legt? Dan kun je wel wat meer balans in je leefstijl gebruiken.

Door dagelijks Ashtanga yoga te oefenen kun je die balans weer vinden. Maar ik hoor je al denken; dágelijks? Hoe ga ik dát nu in mijn drukke schema inpassen? Ik heb een gezin én twee bedrijven en mij lukt het ook. Het kan dus echt en ik kan jou leren hoe.

In september start ik met de Fast Track to Self Practice, de basis voor een zelfstandige yoga practice in 12 lessen. Traditioneel wordt yoga namelijk zelfstandig beoefend, mits goed begeleid door een ervaren teacher.

Wil je eerst ervaren of Ashtanga yoga wat voor jou is. Voelen of ik de docent ben die bij jou past? Dat kan tijdens deze fundamentals of Ashtanga yoga workshop.

Ik vertel je hoe deze traditionele stijl van yoga beoefend wordt en geef een beginnersles van 90 minuten. Ook als je al wat meer yoga-ervaring hebt ben je welkom. We sluiten de sessie af met een lichte lunch.

Kosten: €25 incl. lichte lunch.

Schrijf je je na afloop in voor de fast track to self practice van september, dan worden deze kosten in mindering gebracht op het cursusgeld.

Tickets

  • Workshop Ashtanga Yoga

    Bij inschrijving voor de fast track to self practice van september worden de ticketkosten in mindering gebracht.

    €25.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page