top of page

Sat, 05 Jan

|

Rocket Yoga Arnhem

Proef aan de Fast Track

Implementeer Ashtanga yoga in je dagelijkse routine. Een dynamische yogastijl die bezige types snel weer in balans en conditie krijgt.

Registration is Closed
See other events
Proef aan de Fast Track
Proef aan de Fast Track

Time & Location

05 Jan 2019, 12:00 – 14:00

Rocket Yoga Arnhem, Rosendaalsestraat 361, 6824 CK Arnhem, Netherlands

About the event

Ben jij een bezig typje, dat de lat altijd net iets te hoog voor zichzelf legt? Dan kun je wel wat meer balans in je leefstijl gebruiken.

Door dagelijks Ashtanga yoga te oefenen kun je die balans weer vinden. Maar ik hoor je al denken; dágelijks? Hoe ga ik dát nu in mijn drukke schema inpassen? Ik heb een gezin én twee bedrijven en mij lukt het ook. Het kan dus echt en ik kan jou leren hoe.

In januari start ik met een nieuwe groep Fast Track to Self Practice, de basis voor een zelfstandige yoga practice in 12 lessen. Traditioneel wordt yoga namelijk zelfstandig beoefend, mits goed begeleid door een ervaren teacher.

Wil je eerst ervaren of Ashtanga yoga wat voor jou is. Voelen of ik de docent ben die bij jou past? Dat kan tijdens deze 'Proef aan de Fast Track Workshop. TIP: schrijf je vast in voor de Fast Track van januari om zeker te zijn van een plekje. Mail naar connect@veerwithtara.com

Ik vertel je hoe deze traditionele stijl van yoga beoefend wordt en geef een beginnersles van 90 minuten. Ook als je al wat meer yoga-ervaring hebt ben je welkom.

Kosten: €25 incl. gezonde vegan snacks na afloop.

Het cursusgeld voor de Fast Track 2 Self Practice bedraagt €339 en is inclusief een verdiepingsworkshop naar keuze van 3 uur.

Tickets

  • Workshop Ashtanga Yoga

    Bij inschrijving voor de Workshop Proef aan de Fast Track van januari 2019 worden de ticketkosten in mindering gebracht.

    €25.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page