top of page

Fri, 14 Sept

|

Veer with Tara

Proefles VRIJ 9:30

De basis voor een zelfstandige yoga practice. Kom proeven of Ashtanga yoga en mijn persoonlijke aanpak wat voor jou is. Slechts 4 cursisten maximaal.

Helaas zit deze optie al vol
Ga naar andere data
Proefles VRIJ 9:30
Proefles VRIJ 9:30

Time & Location

14 Sept 2018, 09:30 – 11:00

Veer with Tara, Burgemeester Weertsstraat 44, 6814 Arnhem, Netherlands

About the event

Deze proefles is voor jou om eerst te voelen of Ashtanga yoga en mijn teaching style bij jou passen.

Wist je dat yoga traditioneel dagelijks wordt beoefend? Niet in een yogastudio of sportschool met 20 tot 40 man, maar gewoon zelfstandig thuis.

Ashtanga yoga is een yogastijl die zich perfect leent voor een zelfstandige practice, mits goed aangeleerd door een gekwalificeerde en ervaren docent. De serie kent 82 houdingen die op ademhaling in een vaste volgorde worden uitgevoerd. Voor iedere houding zijn er diverse modificaties zodat iedereen op zijn niveau kan instappen.

Tijdens de Fast track to Self practice leer ik je de serie stap voor stap aan. In 12 lessen bouwen we de serie steeds verder uit tot je een basis practice hebt ontwikkeld die je veilig zelfstandig thuis kunt oefenen. Er is veel persoonlijke aandacht omdat de groepjes klein zijn, maximaal 4 personen. Maar je kunt het traject ook individueel volgen.

Dit kun je verwachten:

Meer energie

Een krachtiger, maar ook strakker lijf

Een snellere stofwisseling

Mentale rust

Betere focus en verhoogde productiviteit

Nieuwe contacten met gelijkgestemden

De Fast track to Self Practice:

12 wekelijkse lessen van 90 minuten. Je stelt je eigen doel om dagelijks, of meerdere dagen per week het geleerde zelfstandig te oefenen. Mijn online yogavideo’s zijn speciaal voor jou gratis beschikbaar. Maar ook houdingen kaarten (cheatsheet) met de serie houdingen die bij jouw oefenschema passen voor naast je mat. Na 12 weken ben je prima in staat om zelfstandig thuis te oefenen, eventueel met behulp van video’s en een cheatsheet.

Jouw investering:

Fast Track to Self Practice | groepsles Je hebt een vaste lesdag per week.

€325

Fast Track to Self Practice | individueel

Je lesdagen zijn flexibel in te plannen

€1105

De lesdagen en tijden zijn:

Woensdag 09:30 – 11:00

Woensdag 17:45 – 19:15

Woensdag 19:30 – 21:00

Vrijdag 09:30 – 11:00

JA, ik geef me eerst op voor deze proefles en betaal €25. Als ik me daarna opgeef voor de Fast Track van september, dan worden deze kosten in mindering gebracht op het cursusgeld.

Tickets

  • Proefles Fast Track

    wanneer je je na de proefles inschrijft voor de Fast Track to Self Practice van september, dan worden deze kosten in mindering gebracht op het cursusgeld

    €25.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page