top of page

Fri, 24 Apr

|

Online Workshop Session

Workshop Hip Openers

Learn to work on hip opening so that one day a lotus or maybe even a split is Leer dmv heupopeners emotionele blokkades op te heffen en flexibiliteit te creëren. Misschien glijd je op en dag wel in een spagaat.

Registration is Closed
See other events
Workshop Hip Openers
Workshop Hip Openers

Time & Location

24 Apr 2020, 16:30 – 17:30

Online Workshop Session

About the event

Veel mensen zijn stijf in de heupen. Dat kan komen omdat we daar nu juist al onze emoties opstapelen. Deze workshop is voor zowel de beginnende yogi die aan die blokkades wil werken, als de gevorderde yogi die wil leren om de splits aan zijn/haar yogaroutine toe te voegen. Wist je trouwens dat ik pas op mijn 42e voor het eerst in mijn leven in een spagaat gleed, 2 jaar nadat ik met yoga begon? En dan had ik zeker geen achtergrond in turnen of ballet. Je bent dus nooit te oud om te beginnen.

We starten uiteraard met een grondige Ashtanga based warm-up. Daarbij is er extra focus op de alignment van de houdingen binnen de serie waar je je heupen opent; zoals de warriors (virabhadrasana). Het loslaten van emotionele blokkades, die we in onze heupen opslaan gebeurd aan de hand van een serie diepe yin houdingen. En als we dan wat soepeltjes in de heupen zijn geworden, oefenen we de technieken om langzaam dieper in een spagaat, de hanumanasana te zakken.

Om je te helpen gebruik ik hands-on adjustment technieken die ik in India van mijn guru geleerd heb. Ook als

collega yogateacher ben je uiteraard van harte welkom om te leren van mijn adjustment technieken.

Kosten: €45 incl. gezonde vegan snacks na afloop.

Tickets

  • Workshop Ashtanga Yoga

    3 uur durende workshop incl. gezonde vegan snacks

    €45.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page