top of page

Verhuur Yogastudio

aan de rand van Sonsbeekpark in Arnhem

MysoreYOGA Arnhem is een stijlvol ingerichte yogastudio in het hart van de Arnhemse Burgemeesterswijk. Een knusse hippe koffielounge met lifestyle shop vormt de entree. Hier kun je na de les genieten van een biologische vegan cappucino of chai, een verfrissend cocoswatertje of een andere natuurlijke energybooster. 

Via de kleedruimte kom je in een sfeervolle yogazaal waar je aan 10-12  cursisten*  comfortabel  yin lessen kunt geven en tot 16 cursisten* mat aan mat een Indiase yoga beleving kunt meegeven. Yogabolsters, meditatiekussens en andere props zijn ruim aanwezig en van hoogwaardige natuurlijke materialen vervaardigd. Ook een massagetafel is aanwezig.

De ruimte is te huur per lesuur of per dagdeel, vast of incidenteel. Voor docenten en therapeuten die hun wekelijkse lessen of sessies willen verzorgen in de welness en welzijnssfeer. Ook door bedrijven of groepen kan de ruimte gehuurd worden, mits de activiteit binnen de gezondheidssfeer past.

Stuur een mail voor meer informatie

*) Tijdens COVID-19  volgen wij de adviezen van Vereniging Yogascholen Nederland, die in nauwe samenwerking met RIVM tot stand zijn gekomen. De maximum capaciteit op dit moment is 6 cursisten per les.

bottom of page