top of page

Sun, 28 Oct

|

Rocket Yoga Arnhem

Bend over Backwards

Een workshop om meer inzicht te krijgen in de yoga backbends als camel, wheel, bridge, bow etc. Leer je hart chakra te openen om uiteindelijk dieper en veiliger in deze krachtige en helende houdingen te komen.

Registration is Closed
See other events
Bend over Backwards
Bend over Backwards

Time & Location

28 Oct 2018, 13:30 – 16:30

Rocket Yoga Arnhem, Rosendaalsestraat 361-b, 6824 CK Arnhem, Netherlands

About the event

Je bent er óf helemaal dol op óf ze kunnen wat jou betreft volledig geskipped worden tijdens je yogales; de backbends zoals camel, bridge, wheel. En dan zie je van die flexi yogi’s die zich schijnbaar zonder moeite in een gracieuze pigeon vouwen. Dat wil ik ook denk je dan.

Goed nieuws als je niet flexibel bent, je hebt een voordeel. De flexi yogi’s onder ons buigen te vaak vanuit de onderrug, waardoor ze blessuregevoeliger zijn. Ik was zo een typje. Door de juiste begeleiding en oefeningen heb ik geleerd krachtiger, veiliger en uiteindelijk dieper achterover te buigen én de hartchakra helemaal te openen.

Tijdens deze workshop starten we met een pittige Ashtangales om goed op te warmen. Aansluitend leer ik je allerlei oefeningen om meer ruimte te creëren. En tot slot spelen we met een aantal creatieve yogahoudingen die binnen jouw progressie passen.

Voor wie?

Iedereen die (regelmatig) yoga beoefent. Van beginner tot gevorderde en meer inzicht wil in hoe de backbends in en voor je lijf werken.

Zondag 28/10 van 13:30-16:30

Rocket yoga Arnhem

Kosten €45 incl. Thee en lichte snacks

Tickets

  • Backbend workshop

    Ticket is inclusief thee en lichte snacks na afloop.

    €45.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page