top of page
tarashorelinefancypants-small-0880_edited.jpg

Infinite Abundance Mentorship

1 on 1 mentoring of Celestial Entrepreneurs​

Je hunkert naar vrijheid, financieel onafhankelijk zijn, stress-vrij ondernemen en leven in overvloed. Je hebt een lopend bedrijf, maar zoekt meer balans, helderheid en richting. Of je wil vanuit je passie zelfstandig  gaan ondernemen en in jouw levensonderhoud en meer kunnen voorzien. 

 

Misschien weerhoudt de onzekerheid van het ondernemerschap je er van om ècht stappen te ondernemen. Of ben je door de voortdurende maatregelen uitgeblust en je passie voor je bedrijf kwijt.

 

"Doing what you love is

the cornerstone of having

abundance in your life.”

- Wayne Dyer

Hoe dan ook, ondernemen hoef je niet alleen te doen. Zelfs de meest succesvolle ondernemers hebben een business mentor. Ook jij kunt je laten mentoren door een Senior Business Expert. 

 

Ik help jou (her)ontdekken waar jouw unieke kracht (dharma of roeping) ligt en wie de klanten zijn die bij jou horen. Ik ben je sparringpartner, houd je een spiegel voor en kan je richting geven op ieder vlak van het ondernemerschap; van het financiële plaatje tot marketing en van ict tot juridisch. Maar ook, hoe hou je focus? Hoe blijf je in alignment met jouw diepe gevoel en wensen, zodat jouw dromen in overvloed uitkomen.

 

Jij verdient een mentor die haar sporen heeft verdient; iemand die zowel de highs als de lows van het ondernemen heeft meegemaakt.  

ProfileTara2018.jpg

Mijn ondernemersreis in vogelvlucht

Mijn ondernemersavontuur begon bijna 20 jaar geleden in Nieuw Zeeland als ZZP-er in de educatie sector en de wereld van graphic & webdesign.

 

Terug in Nederland richtte ik het eerste taalinstituut voor kinderen op, wat uitgroeide tot een bedrijf met 10 vestigingen, waarvan 5 franchisenemers en ruim 40 docenten.

 

Toen ik internationaal door wilde groeien en groeikapitaal nodig had, verdiepte ik mij een dik jaar in de wereld van de investeerders. Ik bereidde mij met hulp van de beste business coaches voor en pitchte voor diverse angel investors. Helaas kwam ik in een burn-out terecht en nam ik de moeilijke beslissing om mijn ‘kindje’ in 2017 te verkopen.

 

Yoga, ondernemen, kennis delen, reizen en communities van gelijkgestemde souls bouwen is waar ik nu gelukkig van wordt. Deze pijlers staan sindsdien aan de basis van mijn bedrijf. 

 

Begin april 2021 verkocht ik al mijn persoonlijke bezittingen, nadat duidelijk werd dat mijn yogastudio in Arnhem de crisis niet zou overleven. Samen met mijn man vertrok ik naar het Caribische eiland Bonaire, van waar ik mijn onderneming nu bedrijf. Mijn diepste droom werd werkelijkheid.

 

Hoe pakken we jouw ondernemersreis aan?

De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en behoeften, uiteraard wordt jouw business idee vertrouwelijk behandeld.

Wanneer wij beiden voelen dat er een klik is, gaan we over tot het individuele mentorship traject. 

 

 

Omdat zowel jouw als mijn tijd waardevol is, ben ik transparant over mijn tarieven. 

Jouw investering

Infinite Abundance Mentorship MEMBERSHIP €275/maand of €3250

12 één op één  zoom sessies van 90 minuten verspreid over 1 jaar.

60 pick my brain minuten per maand*

Infinite Abundance Mentorship INTENSIVE €1675

8 één op één  zoom sessies van 90 minuten verspreid over 3 maanden.

30 pick my brain minuten per maand*

 

*) whatsapp je acute probleem/issue/idee en ik sta voor je klaar om je van feedback te voorzien of met je te sparren

Ik nodig je uit voor een vrijblijvend virtueel gesprek via zoom:

Leuk dat je interesse hebt. Ik maak snel een afspraak met je.

kennismakingsgeprek
bottom of page